pàgina principal qui som secretaria activitats butlletins material ressenyes biblioteca rocòdrom fotos enllaços gemmanlleu gem grup excursionista manlleu Nadakl

 

Fotos portada del pessebre a la font dels Manlleuencs 2016

 

Fotos del circuit d'orientació 2015

 

 

 

Nadal 2014

Ront dels Manlleuencs i pujada a Matagalls

 

album matagalls

 

 

 

Sortida d’Orientació

El diumenge dia 19 d’Octubre,

 

 

 

El 19 d’octubre va tenir lloc una sortida d’orientació organitzada pel Grup Excursionista Manlleu. El punt de trobada va ser a l’Arborètum, davant de les piscines municipals. Els organitzadors van explicar l’activitat i van entregar un mapa de la zona a cadascun dels grups. Es va donar la sortida a les 10 del matí i a la una del migdia es van tancar els controls. Aquest tipus de recorregut s’anomena Score, s’ha de fer tot el recorregut intentant trobar el màxim nombre de balises i així vas sumant punts en un temps màxim, en aquest cas era de 3 hores.

Per posar més emoció, tots els participants estaven obligats a passar a una hora determinada per una de les balises en concret. Aquí s’esperava a tothom amb un avituallament amb beguda i menjar. Els corredors van quedar contents d’aquesta sorpresa ja que no s’ho esperaven.

Era una activitat oberta a tothom qui volgués passar un matí a l’aire lliure. Van venir moltes famílies amb els seus fills, molts d’ells era la primera vegada que feien una sortida d’orientació.

Des del GEM estem molts contents de la bona rebuda ja que no n’havíem organitzat mai cap i ens va semblar que, en general, la gent s’ho va passar bé gaudint d’un bon dia. També volem donar les gràcies a tothom, des dels participants a tots els que ens vau ajudar.


 

 

 

 

 

50 Anys del GEM

 

 Curset d'escalada 2009

 

Missa a Cabrera 2008

 

 

 

 

 

 

Missa difuns a Cabrera 2007

De bicicim2007

De activitats esportives 2007

De 2007BiciBonsHomes

 

De Inauguraciˇ roc˛drom can tiba-li 2007